Фойерверки от Прециз – звук,светлина,много емоция и красота за всеки празник.   

Сватбена и парти агенция Прециз има собствен склад и магазини за фойерверки , разрешителни за търговия и употреба на пиротехнически изделия / зари – пироспектакли /  на територията на страната . От началото на  2000г. – 16г. работа , търговия и опит  с  пиротехниката което ни прави гъвкави към клиентите  , независими  при изпълнението  на  всички ваши желания. Обръщайки се към нас , Ние Ви спестяваме време и комисионни.  С многобройни ефекти,звук,светлина и феерия от красота ще оставим у вас незабравими мигове от красиви спомени за вашето тържество/сватба,парти,събитие/.

Предлагаме Ви:

сценични вулкани , фонтани , водопади , китайско колело

небесни фенери , празнични салюти , пиробатерии , ветрила

конфети и много други  изненади

 • ЛЮБИТЕЛСКИ ФОЙЕРВЕРКИ – които можете да възпламените Вие

 • ПРОФЕСИОНАЛНИ ФОЙЕРВЕРКИ – за които отговаряме НиеНие и нашият професионален екип Ви предлагаме 100% гаранция  професионално изпълнение за вашето добро настроение!  Обадете ни се , споделете вашите желания,предпочитаия към ефекти и бюджет, а ние ще създадем за вас едно незабравимо пиротехническо шоу  и безкрайни красиви спомени на вашите гости. За да се случи е необходимо да се обадите на посочените телефони  15 работни дни преди датата на събитието.

 • Какво влиза в цената на зарята: Разрешение от Главна Инспекция по Труда;Разрешение от сл.КОС на РПУПожарна безопастностОбщинаПредварителен оглед на местото и консултация с ръководител взривни работиИзготвяне на индивидуален  проект ,което гарантира уникалноста на вашето събитиеТехнически консумативи,пирозапалки,фитили,кабели и др.Пиротехнически изделия,мортири,боракси и съоражения за изстрелването им.Специализиран ADR транспорт

  Изпълнение на зарята от професионален персонал

  Държавните и административни такси свързани с пренос  и  употреба  на взривни вещества и пиротехнически изделия

  За тези които искат сами да се позабавляват могат да ни посетят в офис-магазините ни, където всеки ще бъде консултиран за вида на изделието-ефекта му ,времетраене , височина и не на последно място мерките за безопасност при използването на пироизделия.

  гр.Плевен  ул.“Полтава „15 – втората пресечка зад съда

 • телефони за връзка:  0878558106  0878202616