Фирмата започва ДЕЙНОСТТА си с продажба на пиротехника и фойерверки през 2000 година. През 2002 година дейноста се разширява като се открива нов магазин за парти артикули , фойерверки и балонова декорация. На 01 февруари 2007 г. отваря врати, като естествено продължение – Сватбена и парти агенция „ПРЕЦИЗ“. Агенцията предлага перфектна организация, прецизно изпълнение, коректност към партньори и клиенти.

Така с едно изречение може да се опише дейноста ни. Направете празника си незабравимо преживяване с помощта на доказалия се отдавна професионален екип на „Прециз“ . Ние Ви предлагаме уникални решения и много услуги, с помощта на които да изразите своята индивидуалност и стил. В широката гама от услуги са включени и съвременни решения, за цялостно декориране на търговски обекти, зали, хотели, ресторанти и др.

Основното предимство , което имаме е голямата собствена материално техническа база: кетъринг оборудване, транспорт, пиротехника, парти артикули, балони и логистика. Това ни прави независими,бързо откликваме на желанията на клиенти и партньори,конкурентно способни и незаависими в цените, с високо качество на услугите.

В дългосрочен план се стремим да реализираме динамично,успешно и устойчиво корпоративно развитие с фокус върху иновационната политика и добрите практики за работа с клиенти и бизнес партньори. В сектора НАШИ КЛИЕНТИ може да видите хората които ни се довериха – корпоративни клиенти и бизнес партньори.

Персоналът ни се състои от високо квалифицирани и амбициозни кадри,подготвени за работа в динамична атмосфера. Екипът на агенцията е обучен да обслужва клиентите с професионализъм и внимание към детайлите. И винаги с умивка!

Нашето мото: Качеството изпреварва цената!

Сватбена и парти агенция „Прециз“ работи на територията на цялата страна, така че, където и да сте, повярвайте ни и ни се доверете, за да можем да извървим пътя заедно от самото начало до вълшебството на Вашата Приказка !